Eens proeven van vrijheid? 

Ontdek hier het huuraanbod van Hobus!

Dit huuraanbod is een samenwerking tussen Hobus & Glamcation.

De bouw van je camper terugverdienen?

Ben jij volop plannen aan het maken om jouw busje te laten ombouwen? Dan kan jij de bouw van je camper snel terugverdienen!


De vraag naar campers is dit jaar de pan uit geswingd. Meer en meer mensen zijn op zoek naar een unieke reiservaring met een camper, en leuker dan met een omgebouwd busje reizen wordt het niet denken wij dan!


Natuurlijk ben je niet heel de tijd op pad met je camper en staat hij geregeld stil, en dat is zonde.  Je geeft anderen de mogelijkheid om van de vrijheid van het reizen te proeven én je verdient je investering terug. Verhuur daarom je camper via het platform Goboony, dan ben je zeker dat alles goed geregeld is.

Goboony is dé Airbnb van campers, een platform dat huurders en verhuurders elkaar laat vinden.


Je maakt gemakkelijk gratis een advertentie aan voor jouw camper, en dan kan je al meteen beginnen verhuren!


Het maakt niet uit welke camper of omgebouwd busje je hebt, zolang je er veilig mee kunt reizen is hij geschikt voor verhuur.


Je camper is op het platform meteen verzekerd via de omnium Goboony Dagverzekering, je betaalt hierbij enkel een klein bedrag per dag dat je camper effectief verhuurd is. Op die manier betaal je enkel wat nodig is en dat maakt het verhuren extra voordelig!