Werkwijze

Tijdens het eerste contact, vaak via mail of telefoon, worden je verwachtingen in grote lijnen alvast eens besproken.


Daarna is het tijd om elkaar een beetje beter te leren kennen en word je uitgenodigd in de werkplaats van Hobus. Tijdens dit gesprek gaan we samen opzoek naar hoe jij je toekomstige camper of bus ziet! Verwacht je aan een spervuur van vragen gaande van 'Hoe belangrijk is koken voor je?' tot 'Hoeveel dagen wil je autonoom kunnen wild kamperen?'. Kortom, Hobus wil je leren kennen. Hij wil weten wat je wil, wat je nodig hebt en wat je verwacht, tot in de details!


Tijdens dit gesprek kan je ook je eigen idee op tafel leggen. Vaak is er een gewenste lay-out of zijn er bepaalde toestellen die op de wenslijst staan. Dit bezoek is trouwens ook de uitgelezen kans om de projecten die op die moment in de steigers staan eens van dichtbij te bekijken. Ook zal je de mogelijkheid krijgen om allerlei stalen van hout en andere materialen te bekijken, zo krijgt Hobus ook al een idee van wat voor afwerking en stijl je voor ogen hebt. Hobus staat gelijk aan maatwerk. Alles wordt op maat van de klant gemaakt. Geen idee is te gek!


Wanneer zowel jij als Hobus het gevoel hebben genoeg te weten, gaat Hobus aan de slag. Eerst en vooral maakt Hobus een kostenraming voor je. Wanneer deze kostenraming binnen je verwachtingen valt, is het tijd voor een offerte op maat. In deze offerte zal je niet enkel de totale kost van het project kunnen vinden, maar ook de tijd die Hobus nodig zal hebben om je droombus te bouwen. Wanneer de offerte wordt goedgekeurd wordt er bekeken wanneer de ombouw ingepland kan worden. Vervolgens gaat de bal aan het rollen!


Ook tijdens de ombouw word je betrokken. Wekelijks krijg je een update van de werken inclusief foto's én kan je af en toe langskomen om de vorderingen te bekijken! Wil je meer weten? Laat het Hobus weten!

Wie is Hobus?

Dries Van Gils, 34 jaar jong, gepassioneerd door reizen, surfen, voertuigen, houtbewerking en techniek. Hobus!


Na meer dan tien jaar buscampers te bouwen en met deze busjes heel europa verkend te hebben, richtte ik in 2018 Hobus op.


Bij Hobus wordt elke bus volledig op maat van de klant ontworpen en gebouwd. Door gebruik te maken van zo veel mogelijk natuurlijke materialen en de lay-outs zo ruim en open mogelijk te houden, biedt Hobus een alternatief voor de welgekende fabriekscamper.


Als je een buscamper wil die volledig naar jouw noden en wensen is gebouwd en tot in de puntjes is afgewerkt, dan ben je bij Hobus aan het juiste adres!


Hobus.O495 70 72 08

Atealaan 4 - 2200 Herentals - België

BE0701.814.004