Klanten aan het woord

''Ondanks dat je Dries niet kent, krijg je toch instant een warm gevoel bij hem, maar toch  superprofessioneel.


De communicatie over planning, ideeën, financiën en materialen was warm, duidelijk, concreet en open maar toch soms een beetje streng. Je deelt je visie en ideeën met hem en hij deelt deze van hem. Dit wordt dan gesmeed tot een mooie, unieke creatie. 


Hij werkt supergedetailleerd en gebruikt elke centimeter die je kan benutten en maakt dat je nog een heel ruim gevoel hebt in je bus.


Wat Hobus heeft gerealiseerd is wat wij in ons hoofd hadden. Hij tuned echt in op het gevoel en in de energie die je wil voelen in je bus.  Ons huis op wielen, a dream come true. Bucketlist: check!''

Lars & Joyce - Reiziger

''We zouden op wereldreis gaan maar door corona moesten we heel snel omschakelen naar een plan B. Het werd een busje om Europa mee rond te toeren!


We kochten een Renault Trafic en vroegen Hobus om deze in te richten: alleen dat wat we écht nodig hebben en niet meer dan dat. We houden van minimalistisch reizen en eenvoudig leven! We hebben een zonnepaneel, een luifel, een bed én een buitenkeuken. Vooral die buitenkeuken vinden we top. We gebruiken ze iedere dag minstens drie keer!


Ons busje bracht ons in vier maanden al naar de Franse Pyreneeën, Corsica en Sardinië. Onze twee kindjes genieten even hard van altijd buiten zijn als wij!''

Wouter, Elke, Oscar & Ella - Avonturier

''Dries, alias Hobus, maakte één van mijn dromen waar! Op zoek naar een combinatie personenwagen - campervan, creëerde Dries een uiterst praktisch en gezellig mobiel plekje waarmee ik de wereld kan ontdekken.


Ik gebruik graag het woord 'co-creatie', ik mocht immers meedenken en aangeven wat ik zelf mooi en gezellig vind. Dries zette daarbij zijn jarenlange ervaring in, wat mij een gerust gevoel en veel vertrouwen gaf. Het resultaat is meer dan geslaagd!


Ik hou van een eigen gezellig plekje, maar ook van verandering van omgeving en plekken ontdekken. Ik ben dus heel blij met mijn minicampervan. Dankjewel, Dries!''

Nele - Avonturier

Een camper die jaren meegaat. Een camper met een ziel, helemaal uniek in zijn bestaan. Een huis op wielen gebouwd door iemand die de levensstijl ademt en geleefd heeft in en rond andere vans. Daar naar was ik op zoek!


Passie, kennis, vakmanschap en jaren ervaring. Een surfer, een levensgenieter en ondertussen ook een beste vriend! Hij bouwde niet alleen een camper voor ons, hij bouwde een dagelijks geliefd warm huisje dat ons de wereld toont en onze ziel verrijkt met prachtige ervaringen.


Oog voor detail, een professional in afwerking en een vriend in samenwerking. Meester Hobus noem ik hem graag, bedankt voor onze droom te realiseren!

Jean-Michel - Reiziger